Fires i festes

Fira VO Vilafranca. La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès | Pavelló Firal de la Zona Esportiva | 01-04-2017 fins 02-04-2017

Fira VO Vilafranca. La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca del Penedès

Més de 300 vehicles en una exposició de més de 7.500 metres quadrats i una assistència de més de 6.000 visitants al llarg del cap de setmana. Aquestes són les xifres amb què s’ha presentat la 25a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió (Fira VO) de Vilafranca del Penedès, organitzada per l’Associació de Concessionaris de l’Automoció i la Maquinària Agrícola de Vilafranca, que tindrà lloc el 1 i 2 d’abril amb un horari de 10h a 21h. Les novetats d’enguany són l’ampliació de la zona d’exposició amb un nou pavelló i l’ampliació del nombre de marques que tindran un espai de proves i venta outlet de vehicle de demostració. La Fira VO de Vilafranca es consolida com una de les més notòries de Catalunya, pel creixement de vendes i exposició, i pel nombre de visitants provinents de fora del Penedès, sobretot de l’àrea metropolitana i la província de Tarragona.  

Ampliació de la zona d’exposició i proves
L’edició 2017 comptarà amb 17 concessionaris: 10 d’automoció –un més que el 2016– i  7 de maquinària agrícola: Auto Atzerà, Autocam, Autolica, AutoPreu, Grup Garcia, Grup Jounou, Grup Nicolás, Rebil, Remm Guitart i Vilamòbil per automoció, i Agrícola Ferret, Agrícola Mayo, Agrícola Vives, Comercial Atzerà Bosch, EMMS, Joan Cortiada i Vicens per maquinària agrícola.

Enguany s’amplia la zona d’exposició amb un segon pavelló a l’espai semi-cobert. La zona de proves i venda outlet de cotxes de demostració i de novetats, ubicada a l’exterior del pavelló firal i presentada en la darrera edició, també s’amplia amb la presència de 8 marques de cotxe. A nivell de tractors i maquinària agrícola, aquest és el 4t any que la Fira VO de Vilafranca acull la única exposició de maquinària agrícola d’ocasió de la província de Barcelona.

La Fira VO de Vilafranca es consolida dins del panorama català
Segons les dades registrades en l’edició 2016, les vendes van incrementar un 4% fins a situar-se al 40% del total de cotxes exposats. El 43% d’elles van ser de compradors de fora de la comarca de l’Alt Penedès, amb un 8% del Baix Llobregat i un 8% de Tarragona i província.  El nombre de visitants també incrementa edició rere edició, especialment els assistents de fora del Penedès. L’any passat van passar per la fira més de 6.000 persones, 20% de les quals de fora de la Vegueria Penedès.

La Fira VO de Vilafranca es consolida dins del panorama de fires dedicades al vehicle d’ocasió per la seva gran oferta. El director de Ford Nicolás, Jaume Nicolás destaca que “una de les singularitats i punts forts de la fira és l’àmplia gamma de vehicles que s’hi poden trobar, des d’utilitaris fins a cotxes d’alta gamma”. Per la seva banda, el director d’Auto Atzerà i Comercial Atzerà-Bosch, Fèlix Atzerà, destaca les cues que durant el matí de dissabte de la fira es formen a l’entrada: “els visitants vénen en família amb la intenció clara de trobar el seu vehicle”.

La 25à edició de la Fira VO de Vilafranca arrenca amb una gran campanya publicitària als mitjans de tota Catalunya i especialitzats en el món del motor: spots a TV3, 324, Esport3 i Penedès TV, falques de ràdio a 11 emissores d’abast català i publicacions on-line del sector com coches.com, Autoscout, Autocasión i Agronet. A més a més, tota la informació de la fira es pot consultar a la seva pàgina web www.firavovilafranca.cat on s’hi podran consultar horaris, accessos i tota la informació dels expositors.

La fira, que és d’entrada gratuïta, comptarà amb un gran pàrquing gratuït, un espai infantil amb inflables, un servei de bar amb el food truck Era Camboleta i el sorteig d’un Ipad d’Apple entre els visitants de la fira.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!