Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Fantasies d'una viola, amb Agnès Mauri i Benedek Horváth

Vilafranca del Penedès | Auditori. Fòrum Berger Balaguer | 26-03-2017

Fantasies d'una viola, amb Agnès Mauri i Benedek Horváth

Aquest concert es celebra dins el III Festival de Música i Veu que organitza la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca amb la col·laboració de la Xarxa de Musiques de Catalunya.

Agnès Mauri és considerada com una de les millors solistes de viola. Recentment guardonada al concurs El Primer Palau, la crítica destaca d’ella “la seva presència escènica, la qualitat del so i una maduresa interpretativa inusual”.

Ha actuat en festivals com el Lucerne Festival in Summer i el Kammermusikfestival Basel a Suïssa, l’International Musicians Seminar-Prussia Cove a Anglaterra, el Festival Castell de Peralada a Catalunya, el Schleswig-Holstein Musik Festival a Alemanya o el Viola Space 2015/Tokyo International Viola Competition al Japó. Ha enregistrat per a Catalunya Música i per a TV Man Union al Japó. És membre del grup de cambra Cosmofonia Ensemble. Ha tocat amb músics com Conradin Brotbek, Silvia Simionescu, Adelina Oprean, Anke Dill, Barbara Doll o Felix Renggli. Ha estudiat amb Jonathan Brown i el Quartet Casals a l’ESMUC, on ha obtingut les màximes qualificacions, i amb Thomas Riebl a la Universität Mozarteum Salzburg. Actualment està cursant estudis de màster amb Silvia Simionescu a la Hochschule für Musik Basel i rep classes addicionals de viola barroca a la Schola Cantorum Basiliensis. Ha rebut també influència d’artistes com Tabea Zimmermann, Kim Kashkashian, Nobuko Imai, Lars Anders Tomter, Garth Knox o Ferenc Rados. Agnès Mauri toca una viola francesa del luthier Jean-Louis Prochasson.

Les entrades per aquest concert ja es poden adquirir al portal www.topticket.cat o a la taquilla del mateix Fòrum Berger Balaguer (de dijous a dissabte de 18 a 20h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h).

Un concert de música clàssica per gaudir tota la família

Amb la voluntat d’acostar la música clàssica als més menuts, aquest concert preveu entrada gratuïta als menors fins a 12 anys. Per poder obtenir aquestes invitacions per a infants, els adults que els acompanyin hauran d’adquirir la seva entrada a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer i demanar la invitació del menor.

Cava i catànies en acabar el concert

Després de cada concert, músics i públic es retroben per fer un tast de cava i catànies gentilesa dels patrocinadors Jané Ventura i Casanella Xocolaters.

Nous sortejos a Facebook i Twitter i les persones amb entrades pel concert

Per aquesta ocasió tenim preparades dues promocions; es sortejaran 2 entrades gratuïtes entre les persones que responguin la pregunta que es fa a les xarxes socials de Facebook i Twitter de la Fundació Pinnae i es sortejarà un sopar doble al Cèntric gastro-bar de Vilafranca entre totes les persones que adquireixin entrades pel concert.

Solidaritat

El III Festival de Música i Veu té una finalitat social, una part de la recaptació serà en benefici de la Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!