Agenda del Penedès

Altres

Sopar solidari de l’associació GoodBites al Restaurant el Dinou

Vilanova i la Geltrú | Restaurant El Dinou | 24-03-2017

Sopar de l’associació GoodBites al Restaurant el Dinou

Els fons que es recaptin aniran destinats a un projecte que porta a terme la Fundació Vicente Ferrer, a Andhra Pradesh (Índia), consistent en garantir que les dones i nenes amb grans malalties infecciones (sida, tuberculosi...) tinguin una alimentació suficientment rica en defenses, que permeti el seu guariment.

El donatiu mínim és de 25 €. Amb ell, a part del sopar, els comensals tindran accés a un número per al sorteig d’una obra donada pel pintor vilanoví Joaquim Budesca. 

 

Què és GoodBites?

GoodBites és una associació sense ànim de lucre, creada el novembre de 2014, amb l'objectiu d'aconseguir fons per ajudar a diversos projectes solidaris. Aquests fons s'aconsegueixen a partir d’actes que tenen a veure, directament o indirecta, amb el menjar: àpats fets a cases particulars o a restaurants solidaris -com en aquest cas-  o altres accions culturals o lúdiques que acostumen a anar acompanyades d’algun element gastronòmic, sempre amb el valor afegit d’ajudar a una bona causa.

Com es deia, en aquesta ocasió, la recaptació que s’obtingui d’aquest acte anirà destinada  al programa de Nutrició de dones amb greus malalties infeccioses que la Fundació Vicente Ferrer té endegat  a Anantapur (Índia).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!