Fires i festes

XXIV Fira d’Art de Sitges

Sitges | Passeig de la Ribera | 01-04-2017 fins 02-04-2017

XXIV Fira d’Art de Sitges

La regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges organitza els dies 1 i 2 d’abril una nova edició de la Fira d’Art. L’envelat del Passeig de la Ribera es convertirà en la major sala expositiva on es podrà veure i comprar el treball d’una cinquantena d’artistes d’arreu de Catalunya que exposaran una selecció de les seves obres en les disciplines de pintura, dibuix i gravat.

Un any més els visitants podran gaudir d’una àmplia varietat d’estils i tendències en un cap de setmana plenament artístic.

Per la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, “en aquesta 24 edició de la Fira volem oferir un nou enfocament en el que la millora de l'espai expositiu i  la qualitat dels artistes seleccionats serveixin per donar visibilitat a la creació contemporània”.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament, Rosa Tubau, inaugurarà oficialment la XXIV Fira d’Art, dissabte, a les onze del matí, al mateix envelat. A partir d’aquell moment quedaran oberts al públic els 50 estands, que comparteixen els artistes participants.

La fira d’Art es podrà seguir amb l’etiqueta #FiraArtSitges.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Passeig de la Ribera
  • Passeig de la Ribera

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!