Agenda del Penedès

Exposicions

Exposició 45 Lineals sobre els Objectius del Desenvolupament Sostenible

Vilafranca del Penedès | Capella de Vinseum | 05-04-2017 fins 30-04-2017

Exposició 45 Lineals sobre els Objectius del Desenvolupament Sostenible

Amb aquesta exposició, el Servei de Solidaritat i Cooperació, inici un seguit d’activitats de divulgació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, la qual estableix els 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) que marquen les fites claus per al desenvolupament sostenible a tot el món.
L’Exposició 45 Lineals és el fruit de la col·laboració entre el Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca en el marc d’aquesta iniciativa de divulgació dels Objectius del Desenvolupament Sostenible i l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca en el seu 45è Aniversari.
El treball de l’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de l’Arsenal pretén, mitjançant una visió artística, que els alumnes reflexionin sobre els objectius formulats pels propers anys, per a fer un món millor.
A partir d’un procés pràctic basat en el reciclatge, els alumnes transformen el paper i el cartró en material plàstic que els permet treballar forma i color. L’objectiu final és la creació d’una línia de 45 metres formada per plafons de 45 x 45 cm. Aquesta línia marca l’inici del projecte de futur de l’escola després de 45 anys d’història.
L’exposició romandrà oberta al públic fins el 30 d’abril. L’horari d’obertura serà divendres de 17 a 20 hores; dissabtes de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i diumenges de 10 a 14 hores.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!