Agenda del Penedès

Activitats esportives

Inauguració de l'skate park de les Roquetes

Les Roquetes, Sant Pere de Ribes | 01-04-2017

Inauguració de l'skate park de les Roquetes

Aquest dissabte 1 d’abril s’estrena oficialment un nou paradís dels patinadors del municipi, el primer Skate Park de les Roquetes, un circuit de més de 450 m2 destinat a la pràctica d’esports amb patins, patinets, skateboards i bicicletes BMX. Amb motiu de la inauguració, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha organitzat una jornada especial amb exhibicions de les diverses modalitats esportives que s’hi poden practicar en aquest nou equipament situat al carrer Puigmal, enfront del camp de futbol municipal. 
A partir de les 9 del matí de dissabte tothom podrà rodar lliurement per la pista de patinatge, però a les 11 hores es donarà pas a cinc joves de la comarca que han estat convidats per omplir l’espai amb acrobàcies. Els exhibidors faran una mostra de les seves especialitats, entre les quals hi ha l’scootter, amb patinet, el BMX, amb bicicleta o l’skateboarding, amb monopatí. En acabar, a les 12.30h, tindrà lloc l’acte institucional que comptarà amb la presència de la regidora de Joventut i Esports de Les Roquetes, Noelia López, i l’alcaldessa, Abigail Garrido, i altres personalitats.
Aquest equipament s’ha construït amb la voluntat expressa de l’Ajuntament de crear un nou punt de trobada i cohesió social i, a la vegada, ampliar l’oferta d’oci i lleure. En aquest sentit, per fer partícips des d’un primer moment als futurs usuaris i usuàries, el Consistori va comptar amb la participació de persones joves del municipi per planificar el disseny de l’Skate park.
La zona patinable es divideix en dos espais. D’una banda, una àrea tipus street amb elements de joc inspirats en l’arquitectura urbana com per exemple escales, baranes (rails), rampes (quarters) i calaixos (box), i d’altra banda, un bowl semi obert, espai similar a una piscina, amb tres nivells d’alçada (0, 95, 1’5 i 1’8 metres). 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!