Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Misión: salvar el parque de mascotas

Vilafranca del Penedès | Teatre El Casal | 02-04-2017

Misión: salvar el parque de mascotas

Un espectacle de teatre musical per a tots els públics on els protagonistes són 6 gossos de races diferents que canten en directe i ballen coreografies, oferint una dosi de realisme a la història i que de ben segur farà gaudir als més petits de la casa. En l’obra, en la qual es fusionen els personatges reals amb la música, les cançons i els valors es barregen amb l’alegria i la fantasia. ‘Aventura canina’ atraparà els més petits i emocionarà els més grans, proposant un viatge a un món de música, ball i diversió.

La història explica les aventures d’un grup de gossos amics que s’enfronta al repte de salvaguardar el benestar de la comunitat amb una operació per salvar el parc de les mascotes davant els perills d’alguns personatges malvats. La resta... ho haureu de descobrir en viu.
En l’espectacle, tot l’equip ha adoptat el compromís d’apostar per una fusió innovadora entre els actors en viu i els personatges animats de ficció amb l’objectiu de dotar de més realisme a l’acció. Així, el públic els veu com a reals. Els actors van disfressats, canten, ballen...


ESPECTACLE EN CASTELLÀ

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!