Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Presentació de la publicació de les ponències de la jornada dedicada a Anna Maria de Saavedra

Vilafranca del Penedès | claustre de Sant Francesc | 25-04-2017

Presentació de la publicació de les ponències de la jornada dedicada a Anna Maria de Saavedra

Sis ponències que, des de la contextualització històrica i geogràfica del personatge fins als vessants més concrets de poeta i llatinista, van posar de manifest la dimensió intel·lectual d’Anna Maria de Saavedra. Els accessibles i alhora rigorosos textos de l’historiador Josep Colomé Ferrer; del professor d’estètica Joan Cuscó Clarasó; de la crítica literària i historiadora de l’art Pilar Garcia-Sedas; de la professora Neus Real Mercadal; de la filòloga i traductora Victòria Alsina Keith, i de la bibliotecària, escriptora i directora dels Museus de Sitges, Vinyet Panyella Balcells són prova de la vàlua i també de l’excepcionalitat d’aquesta dona que fou clau en el procés de normalització i modernització que la cultura i la literatura catalanes van viure als anys vint i trenta del segle XX.
La presentació del volum anirà a càrrec de l’editor Ramon Nadal i comptarà amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi.
Tot seguit, tindrà lloc la presentació del cicle Paraules al Claustre i +, d’aquest 2017.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!