Altres

1ª Jornada d'Habilitació de Professors en rescat aquàtic caní

Vilanova i la Geltrú | Club Nàutic Vilanova | 03-05-2017

1ª Jornada d'Habilitació de Professors en rescat aquàtic caní

Els tres participants, tots tres catalans un d'ells vilanoví. Tots tres pertanyen a Newfywater, entitat que acull el Grup de Rescat Aquàtic Caní. L'únic grup d'aquestes característiques a Catalunya i un dels tres existents a Espanya.
Seran doncs els primers a disposar d'un reconeixement oficial per part de la Reial Federació Espanyola de Salvament i socorrisme.

La RFESS és l'entitat que desde el 1961 està dedicada a la promoció,formació, práctica i desenvolupament del salvament i socorrisme a Espanya, és membre de la Federació Internacional de Salvament (ILS) i de la Federació Llatinoamericana de Salvament i Socorrisme. Així mateix está reconeguda per el Consell Superior d'Esports (CSD).
Aquesta entitat és també  la responsable de l'Informe Nacional sobre ofegaments i dels plans nacionals de Prevenció d'accidents aquàtics.

L'instructor vilanoví és Ramsés Martí i Biosca, reconegut expert en seguretat aquàtica i especialista en gestió de riscos i emergències.
Durant el matí a les oficines de Ports de la Generalitat i posteriorment a les instal·lacions del Club Nàutic Vilanova s'hi realitzaran presentacions teóriques del treball i demostració pràctica a l'aigua respectivament.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!