Activitats esportives

El Club Bàsquet Samà Vilanova commemora els 25 anys

Vilanova i la Geltrú | Pavelló poliesportiu | 29-04-2017

El Club Bàsquet Samà Vilanova commemora els 25 anys

El dissabte 29 d'abril a la tarda farem l'acte de celebració dels 25 anys del club Bàsquet Samà Vilanova. Volem que sigui un esdeveniment per a totes les persones que formen el club, totes aquelles que n'han format part i també tothom que col·labora perquè tot seguexi endavant.

Es tracta de fer un reconeixement a persones emblemàtiques, com són els fundadors del club. A més l’acte de celebració comptarà amb la presència de dos jugadors referents pel Samà, com són en Miquel Salvó, actualment a la plantilla de l’Oviedo, i Maria Barneda, que ara forma part del Club Deportivo Promete.

La commemoració es durà a terme després de la disputa del partit del Sènior Femení A, i abans del partit del Sènior Masculí A, a partir de les 18.30 h 

Reserveu-vos la data: el 29 d'abril a la tarda!

Concurs d'Instagram i estrena de noves equipacions
El mateix dia 29 d'abril, a més, es podran veure les noves equipacions del club Bàsquet Samà Vilanova. Els equips sèniors A Masculí i Femení vestiran per primer cop el nou vestuari que serà oficial a partir de la temporada vinent.


Una altra activitat relacionada amb l'aniversari és el concurs de fotos d'Instagram, que premiarà les imatges relacionades amb els valors del club: ESFORÇ, ASPIRACIÓ, RESPECTE i la COMPANYONIA. Aquesta iniciativa compta amb el patrocini de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i d'Audie Norris, que faciliten els premis per a les fotografies premiades.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!