Agenda del Penedès

Fires i festes

Setmana Cultural de Cubelles

Cubelles | Diferents indrets | 27-04-2017 fins 30-04-2017

Setmana Cultural de Cubelles

Dijous, 27 d’abril
A les 17.00 h., a la pl. del Castell, itinerari didàctic per a la visita pública del Castell de Cubelles. Visites a grups reduïts prèvia concertació horària mitjançant correu electrònic a cha...@cubelles.cat o trucant a l’oficina de turisme de Cubelles, al telèfon 938952500, de dimarts a divendres, de 10 a 14.00h.

A les 19.00h. al Pati de Ponent del Castell, presentació de la novel·la de Joan Montes El día que murió Fidel Castro, publicada per editorial Caligrama.

Divendres, 28 d’abril
A les 19.00 h., a la sala d’actes de la Parròquia, conferència a càrrec de Ramon Arnabat sobre la Vegueria del Penedès. Organitza: Institut d’Estudis Penedesencs amb la col·laboració del Grup d’Estudis Cubellenc Amics del Castell.

Dissabte, 29 d’abril
De les 11.00h. a les 13.00h. Jornada de portes obertes a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel amb tallers infantils dedicats al circ i al castell.

A les 11.00h. al Pati de Ponent del Castell, estrena de l’obra de titelles Charlie Rivel i el Fantasma del Castell, a càrrec del Guinyol Didó. Al finalitzar l’actuació es farà la donació del titella Charlie Rivel a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

A partir de les 16.00 h., a la pl. del Mercat, exhibició dels alumnes de l’acadèmia de ball Fame.

A les 17.00 h., a la pl. del Castell, itinerari didàctic per a la visita pública del Castell de Cubelles. Visites a grups reduïts prèvia concertació horària mitjançant correu electrònic a cha...@cubelles.cat o trucant a l’oficina de turisme de Cubelles, al telèfon 938952500, de dimarts a divendres, de 10 a 14.00h.

A partir de les 21.00h. a la pl. del Centre Social, sopar popular i concert amb Muy Stone (Rock), Latin Planas (Latin, rock&roll, reggae, ska) i Dj DLJ. Organitza: El Cubell

Diumenge, 30 d’abril
A partir de les 8.00 h. i fins a les 13.30 h., 10è Concurs de pintura ràpida Anselm Cabús. Inscripció i segellat dels bastidors al Centre Social a partir de les 8.00 h. Bases del concurs.

A partir de les 10.00 h., al c. Major, 19a Trobada de Puntaires i de Patchwork amb la participació de puntaires d’arreu de Catalunya i de les entitats Labors de Cubelles i Puntaires Cubellenques, estands de productes artesans, llibres i trobada de col·leccionistes de plaques de cava.

De les 10.00 h. a les 14.00 h., a la pl. del Castell, jornada de portes obertes de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel amb activitats i tallers infantils dedicats a Charlie Rivel.

A les 12.00 h., davant de l’església, inici de la cercavila de balls blancs de l’Agrupació de Balls Populars pel pg. de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Jacint Verdaguer, c. Nou, c. Colom, pl. De Santa Maria, c. d’Anselm Clavé i ballada final a la pl. de la Vila.

A les 14.00 h., a la pl. del Centre Social, dinar popular. Venda anticipada de tiquets al Centre Social. Organitza APBC

A partir de les 18.00 h., a l’església de Santa Maria, 13è Festival de Cant Coral Vila de Cubelles amb la participació del Cor Coral·lí (Barcelona), coral Els Cantaires de la Fossella (Cabestany, Catalunya Nord), coral La Capella de Música de l’Orferó Badaloní (Badalona), el Cor Espig@XXI i el Cor l’Espiga.

Lloc i adreça de l'acte

  • Cubelles
  • Diferents indrets
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!