Agenda del Penedès

Fires i festes

Feria d'Abril a Cunit

Cunit | Espai firal | 27-04-2017 fins 01-05-2017

Feria d'Abril a Cunit

Més informació

El format s'ha mantingut any rere any, la seva organització a càrrec de l'entitat que l'ha tirant endavant i que s'ha encarregat de tots els detalls amb el suport a nivell logístic, econòmic i de recursos tan materials com humans per part del Consistori per a garantir-ne les condicions necessàries.

L'edició de 2017, del 27 d'abril a l'1 de maig, no és una excepció, i per part de l'Ajuntament de Cunit s'ha acordat destinar recursos municipals per valor màxim de 45.000€ (seguretat ciutadana, altres serveis municipals, i altres despeses) donant així llum verda a la seva celebració, precisament, pel seu arrelament en el municipi i per la projecció que sol tenir.

La inauguració serà el dijous 27 d'abril a les 21h amb l'obertura i l'encesa de llums del recinte firal. Fins el dilluns 1 de maig serà el punt d'encontre i d'actuacions d'entitats, grups i artistes.

Lloc i adreça de l'acte

  • Cunit
  • Espai firal
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!