Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

VII Mostra de Música del Baix Penedès

Cunit | Diferents indrets | 27-05-2017

VII Mostra de Música del Baix Penedès

Dintre de les Jornades Professionals que es duran a terme a l’Espai Jove de Cunit, és realitzaran dues xerrades molt importants. Al matí, l’Albert Bardolet, director musical del Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, ens oferirà la xerrada: El pla integral de la música. Una gran oportunitat per al sector.

A la tarda, després del Dinar de Triple Maridatge, es durà a terme una Taula Rodona en la que es parlarà de la Música com Eina Vital, on podrem comptar amb la participació de: Alex Carasol, Musicoterapeuta que treballa amb gent gran; dos integrants dels Lax’n’Busto, Jimmy Pinyol, bateria, que treballa amb el projecte Campus Rock i Pemi Rovirosa, guitarra, que participa al projecte “Lax’n’rock en les aules”; Oscar Lanuza, gerent de l’Orquestra Simfònica del Vallès; un alt representant del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Pere Sallent, periodista de RTV el Vendrell, com a moderador.

Totes aquestes activitats s’intercalaran amb concerts acústics. Abans de migdia, tindrà lloc la presentació de la Guia 2017, amb la presència de Jordi Agràs i Estalella, director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona; Montserrat Carreras García, alcaldessa de l’Ajuntament de Cunit i Jordi López Serra, president de l’AMBP.

Paral·lelament, a la terrassa del mateix espai, tindrem com novetat d’enguany, un espectacle d’animació infantil abans del concert vermut. Seguidament, després de l’èxit aclaparador de la passada edició de la Mostra, tornarem a tenir el Dinar de Triple Maridatge, que aquest any es farà al mateix Espai Jove de Cunit, que acollirà musica de veu i guitarra, havaneres, vins i caves dels Cellers Augustus Forum i Celler Domenys i dinar càrrec de la prestigiosa empresa de càtering Oh! K Bo del Vendrell. Tot maridat amb molta cura perquè el resultat final sigui recordat com un gran esdeveniment.

A continuació, tindrem la oportunitat de veure l’estrena de la Coproducció Mostra 2017, on el duet La Veu Humana ens oferirà un espectacle contemporani sobre el llibre “ORACIONS” de Santiago Rusiñol, sota la direcció de l’Albert Arribas (Teatre Nacional de Catalunya). Un espectacle innovador amb una posada en escena sorprenent que no deixarà indiferent ningú. Al vespre, a la zona esportiva del Club de Futbol de Cunit , tindrem el macroconcert de microconcerts, que aquest any, entre els 14 grups que hi prendran part, també comptarà amb la presència d’un grup convidat de l’aMt (Associació de Músics de Tarragona).

Dins del mateix concert, des de les 21 h s’oferirà una botifarrada a preus populars per a tots els assistents. Un dia ple d’activitats on els protagonistes són els músics, la música i els productes de la nostra terra. Us recordem que totes les activitats son gratuïtes, menys el dinar de triple maridatge, per al qual s’ha de fer inscripció prèvia, i que tots els espais són amb aforament limitat.

Lloc i adreça de l'acte

  • Cunit
  • Diferents indrets
  • Diferents horaris

Informació de contacte

  • Organitza: Associació de Músics del Baix Penedès

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!