Activitats esportives

75a Festa de la Bicicleta del Vendrell

El Vendrell | Diferents indrets | 26-05-2017 fins 28-05-2017

75a Festa de la Bicicleta del Vendrell

Com ja ve sent habitual en les darreres edicions, la vessant esportiva de la Festa enguany torna a recaure en l’organització del Club Open Natura. Aquests han preparat diversos actes, que s’iniciaran el divendres 26 de maig. A les 21 h, arrencarà des de la Rambla la 10a Pedalada Nocturna, una ruta amb bicicleta pel terme municipal, de fàcil nivell, que anirà fins a Coma-ruga i tornarà al Vendrell. El preu de la inscripció és de 5 € i cal fer inscripció prèvia. Hi ha temps fins al 23 de maig a la Regidoria de Cultura i Festes (la Rambla, 24), a Cicles Vendrell (Avgda. Jaume Carner) o a les botigues Big Bikers (c/ Pau Casals).

El dissabte 27 de maig, de les 10 h a les 13 h i de les 16 h a les 20 h, a l’aparcament de l’avinguda del Camp d’Esports, es farà la VI Mostra Tot sobre rodes. També de les 10 h a la 12 h, a la mateixa avinguda es farà el 2n Campionat escolar infantil de patinets (Categories: 5-6 anys, 7-8 anys, 9-10 anys,11-12 anys i 13-14 anys). La inscripció és gratuïta però també cal fer inscripcions als punts abans indicats.

Ja a les 12 h, també a l’avinguda del Camp d’Esports, hi haurà una exhibició i taller de biketrial, a càrrec del campió del món Àngel Batlle. Les inscripcions són limitades i gratuïtes.

La tarda de dissabte continuarà amb més actes: a les 16 h, a l’avinguda del Camp d’Esports, es farà la III PROVA DE RESISTÈNCIA BTT 3 hores. Per a més informació de la prova es pot consultar el web www.clubbtt_opennatura.com.

D’altra banda, també el dissabte, de les 18 h a les 20 hores, a la Plaça Vella, hi haurà un Circuit sobre Rodes en què l’establiment Eurekakids El Vendrell convida els nens i nenes a provar l’Ezyroller i el Didicar.

El diumenge 28 de maig, el dia gros de la Festa de la Bicicleta, arrencarà a les 8 del matí amb les matinades pel centre de la vila, a càrrec de Les Gralles del Baix Penedès. Ja a les 10h, a l’avinguda del Camp d’Esports, es farà la concentració, inscripcions i entrega de dorsals i obsequis als participants de la festa. Un cop fet el recompte de grups, a les 11h està prevista la sortida de les carrosses i els ciclistes.  Enguany, la cercavila anirà presidida per un personatge especial a càrrec dels Gegants i Nans del Vendrell.

A les 11 h, al carrer Quatre Fonts, es farà la concentració i inscripcions dels participants de les escoles bressol i dels grups amb mobilitat reduïda i se’ls lliuraran els dorsals i els obsequis. 

A les 12.30 h, quan hagin arribat a la Rambla tots els participants de la desfilada, davant de la Regidoria de Cultura i Festes es farà la concentració dels participants de les carreres que s’han recuperat enguany amb motiu dels 75è aniversari, carreres que es duien a terme en els inicis de la Festa Bicicleta. Així, enguany es faran la carrera amb la bicicleta a l’espatlla, la carrera de la lentitud i la carrera de la safata.

A continuació, a la Rambla, es farà el lliurament de premis i el sorteig de les butlletes solidàries. Cal recordar que, com cada any, la Festa de la Bicicleta té un component solidari gràcies a la campanya "Pedalem junts per una mateixa causa". Enguany, l'associació escollida és “Avancem Junts”, una entitat que treballa per la inclusió dels infants i adolescents amb autisme i oferir-los oportunitats de temps lliure. Les persones que desitgin col·laborar en aquesta iniciativa ho podran fer amb el donatiu d'un euro i entraran en el sorteig d'una bicicleta i diversos premis. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!