Conferències, col.loquis

Debat sobre el model de serveis funeraris a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Escorxador | 24-05-2017

Debat sobre el model de serveis funeraris a Vilafranca

L’acte comptarà amb l’economista Enric Llacrh, col·laborador de La Vanguardia, i que ha publicat diversos articles sobre els serveis funeraris, a més de la portaveu dels republicans a l’Ajuntament Mònica Hill, que explicarà la posició d’ERC.

Pendents de les al·legacions

ERC després de fer possible que es posi en marxa una  comissió per actualitzar l’ordenança de serveis funeraris, d’aconseguir un servei bàsic a preu tancat i d’haver forçat al govern a activar la comissió per debatre el model de serveis funeraris, remarca que s’està pendent de la resolució de les al·legacions que van presentar a la proposta de nou tanatori per part del govern sociovergent, ja que el plec de clàusules no garantia ni acabar amb el monopoli ni uns preus justos per la ciutadania. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!