Teatre, dansa i arts escèniques

Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet

Teatre Cal Bolet 20-05-2017 fins 21-05-2017 | Diferents horaris
Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet

Aquest cap de setmana tindrà lloc al Teatre Municipal Cal Bolet una nova edició de la Mostra de Teatre Infantil 2017 que representaran infants i joves de cursos de primària i ESO.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  Amb uns canvis respecte del programa inicial, les sessions es desenvoluparan de la forma següent: dissabte dia 20 al matí, a les 11h, començarà el Col·legi Sant Ramon de Penyafort amb l'obra ETR. Oficina de treballs rars i continuarà l'escola Montagut amb dues obres El llop, les cabretes i els caçadors i Un circ desastrós. El mateix dissabte a la tarda a les 18h l'escola Vedruna Sant Elies representarà Bitelxus, Bitelxus, Bitelxus, l'escola Dolors Piera representarà Qui ha robat l'estiu i l'escola Estalella Graells amb dues obres: Mafiosos, cafès i un diamant i La revolució dels sentiments. Les darreres obres de la mostra tindran lloc diumenge a partir de les 12h amb l'obra La fàbrica de xocolata i La Botigueta dels horrors de l'escola Vedruna Sant Elies, i Concurs de Talents de l'Escola Dolors Piera. Les entrades, no numerades, per als espectacles tenen un cost de 3€, i es poden adquirir a les taquilles de Cal Bolet els dijous de 18h a 20h o el mateix dia de la funció a les taquilles de Cal Bolet una hora abans de cada representació.

  La Mostra de Teatre Infantil és una activitat organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa de primer ordre. Amb la formació teatral els infants tenen l'oportunitat de prendre contacte amb el món del teatre, aprenen tècnica corporal, interpretativa, a parlar davant dels altres, a reforçar la seva identitat personal, a desinhibir-se, a relacionar-se... En definitiva, descobreixen que el teatre és una gran eina educativa i d'aprenentatge personal.

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  Vaga de deures! És la fi de la civilització!

  Jordi Larregola

  Debatre sobre idees és un exercici que s'hauria de fer des de la presumpció d'intel·ligència. Tots estem subjectes a l'error però tots som persones prou madures per prendre les nostres decisions