Conferències, col.loquis

Acte informatiu sobre les hipoteques abusives

Vilanova i la Geltrú | Auditori de Neàpolis | 29-05-2017

Acte informatiu sobre les hipoteques abusives

ASUFIN centra la seva activitat des de l’any 2009, en la prevenció, informació, formació i defensa dels usuaris financers davant de situacions de mala praxis bancària realitzada per diverses entitats que desenvolupen la seva activitat en el nostre país, donant la possibilitat als afectats d’iniciar accions judicials tant individuals, davant la jurisdicció civil, com a participar en accions col·lectives contra qualsevol entitat bancària en les millors condicions econòmiques i assumint els mínims riscos possibles.

Parlarem, entre d’altres, de les CLAUSULES TERRA, IRPH, DESPESES DE LA HIPOTECA, CLAUSULA ARRODONIMENT, HIPOTEQUES TRANQUILITAT I MULTIDIVISA

L´acte serà presentat per la presidenta de l´associació, la mediàtica PATRICIA SUÁREZ RAMIREZ, la “WONDER WOMAN” coneguda per la seva participació en diversos programes de TV i Radio Nacionals com Espejo Publico y El Programa de Ana Rosa entre d´altres.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!