Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa de presentació de la sisena edició de la fira Temps de Vi

Vilanova i la Geltrú | jardins de l’Espai Far | 30-05-2017

Festa de presentació de la sisena edició de la fira Temps de Vi

L’acte de presentació, en format afterwork, amb música en directe a càrrec de Cool Cat Combo, tindrà lloc a partir de les 19h als jardins de l’Espai Far (Pujada Far Sant Cristòfol, 2), un dels espais més emblemàtics de Vilanova. Els assistents podran tastar una gran mostra dels productes que estaran presents a la fira.

La fira Temps de Vi arriba a la seva sisena edició amb un èxit indiscutible de públic, i mantenint els seus elements diferencials: els tastos i maridatges a diferents espais del poble, així com els tastos en vaixell i els concerts que animen la fira durant tot el cap de setmana.

Tots aquests eixos es troben enguany representats al cartell, obra de l’artista Chema Peral, un il·lustrador barceloní conegut pels seus treballs al diari Ara o a fanzines com ara Colibrí, i que mostrarà la seva feina pintant un mural en directe durant l’acte de presentació.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!