Agenda del Penedès

Activitats esportives

Sitges ReciclArt 2017. Festival d’Art i Reciclatge

Sitges | Centre Cultural Miramar | 08-06-2017 fins 30-06-2017

Sitges ReciclArt 2017. Festival d’Art i Reciclatge

PROGRAMA D'ACTES

Sitges ReciclArt és un esdeveniment dedicat a la sensibilització mediambiental des de la perspectiva de l’art, que posa l’atenció en el problema dels residus d’una manera lúdica i festiva, i alhora promou els artistes locals i fomenta una economia creativa i sostenible.

La programació del Festival es basa en el reciclatge artístic i inclou exposicions, tallers,música, conferències, etc. Artistes i artesans que treballen a partir de materials de rebuig tornaran a exposar la seva obra al Sitges ReciclArt.

El Festival està organitzat per l’Ajuntament de Sitges i l’Oficina d’Educació i Promoció Ambiental de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, des del Centre d’Estudis del Mar (CEM) i compta amb la col·laboració de Drap-Art, Posidonia Green Festival i artAmore Sitges.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Centre Cultural Miramar
  • Diferents horaris

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!