Música, concerts, balls

XV Festival de Música Les Vinyes

Subirats | Torre – Ramona | 22-06-2017 fins 29-06-2017

XV Festival de Música Les Vinyes

Enguany, la programació del Festival Música a les vinyes arriba amb dues propostes singulars amb formacions de luxe. Per una banda, el dissabte 22 de juliol, Antonio Serrano virtuós de l’harmònica, i el músic més clàssic del FMV, Ignasi Terraza, al piano, amb l’espectacle SUMMERTIME. Aquests dos músics de reconeixement internacional ens portaran les  peces més autèntiques i emblemàtiques del jazz fent un duet imprescindible en un concert únic, especialment pel Festival Música a les vinyes.
L’altre concert, el dissabte 29 de juliol, Manel Camp Quartet ens portarà un espectacle polièdric: jazz i rapsòdia en honor a Ramon Llull amb l’espectacle ART; Amb Manel Camp al piano, Matthew Simon a la trompeta, Horacio Fumero al contrabaix, Lluís Ribalta a la bateria i l’inconfusible veu de Joan Crosas, recitant. Un concert on jazz i cultura es  fusionen per crear un espectacle inesperat.
Una de les singularitats del Festival Música a les vinyes, són les activitats complementàries; des de proposta gastronòmica en restaurants del municipi en horari especial,  o la visita combinada al poble medieval de Torre-ramona i al Castell de Subirats, fins al tradicional maridatge de préssec i cava en acabar el concert.
La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Subirats organitza el Festival de Música a les vinyes amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, l’Associació de Productors del  Préssec d’Ordal, la Confraria del Cava Sant Sadurní i la Família Bori de Fortuny. Tots junts, treballen per situar el Festival de Música a les vinyes, com un dels millors  festivals d’estiu de petit format i de referència al Penedès.
Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de Turisme Subirats i enoturismePenedès i als punts de venda que s’indiquen al web.

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • Torre – Ramona
  • Torre Ramona
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!