Agenda del Penedès

Fires i festes

9a Festa Solidària per la lluita contra el càncer

Vilobí del Penedès | Jardins de Vallformosa | 30-06-2017

9a Festa Solidària per la lluita contra el càncer

El proper divendres 30 de juny la Fundació Vallformosa organitza la Festa Solidària per la lluita contra el càncer. És l’evolució del Sopar Solidari que enguany arriba a la 9ª edició, però amb un to més fresc i divertit, sense etiquetes ni protocols. Un moment únic per compartir una bona estona sent solidaris i ajudant a finançar els projectes de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i Ampert.

Concretament, el 80% de la recaptació anirà a parar al projecte “Hospital Amable de l’ICO” que permetrà fer l’adequació de les consultes externes de l’Hospital de l'ICO a l'Hospitalet de Llobregat per millorar el confort i benestar dels pacients, familiars i acompanyants. L’altre 20% restant anirà a parar a l’associació Ampert, per finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats.

L’acte s’iniciarà a les 8 del vespre i tindrà lloc als jardins de Vallformosa, a Vilobí del Penedès. Durant la jornada es podrà visitar l’Espai Solidari, un córner per conèixer de primera mà els projecte de l’ICO i Ampert. Després del sopar, la festa finalitzarà al Lounge Vallformosa, una zona confortable per conversar i gaudir de la música chill out. Tot plegat estarà acompanyat pels vins i caves de Vallformosa Cava, Mistinguett, Gran Barón i Domènech.Vidal.

El preu del tiquet per assistir a l’acte és de 95 euros i també està oberta l’opció de fer donatius a fila zero. Les inscripcions s’han de fer a través del web www.fundaciovallformosa.com. Per a més informació podeu consultar la pàgina de Facebook de la Fundació Vallformosa, trucar al 93 897 82 86 o enviar un correu electrònic a sopar.solidari@vallformosa.com.

La 9a Festa Solidària de la Fundació Vallformosa és música, colors, bon menjar, networking, somriures i el que és més important, és cor i solidaritat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!