Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

CicleClàssica al Racó de la Calma

Sitges | Racó de la calma | 13-07-2017 fins 31-08-2017

CicleClàssica al Racó de la Calma

PROGRAMA

Dijous 13 de juliol, 21h
Paula Sánchez-Valverde, soprano
Viviana Salisi, piano
Paula Sánchez-Valverde, soprano, guanyadora del 1r premi de cant del Concurs Mirabent i Magrans, acompanyada al piano per la contrastada pianista Viviana Salisi, ens han preparat un repertori variat on podrem escoltar una primera part de cançons i una segona d’àries d’òpera. Escoltarem peces de compositors com ara Donizetti, Händel, Rossini o Gounod.

Dijous 20 de juliol, 21h
Delis Duo
Irma Bau, violoncel
Irina Veselova, piano
La formació guanyadora del 1r premi de cambra del Concurs Mirabent i Magrans, format per la violoncel·lista catalana Irma Bau i la pianista russa Irina Veselova. El programa de concert proposat són dues peces essencials i a l’hora contraposades d’estils, del repertori de cambra. Una sonata de César Franck i una altra de Sergei Rakhmàninov.

Dilluns 24 de juliol, 21h
Sfera Duo
Christian Torres, violí
Paulina Dumanaite, piano
Guanyadors del 3r premi de cambra del Concurs Mirabent i Magrans, aquest duo  format pel virtuós violinista Christian Torres i la magnífica pianista lituana Paulina Dumanaite presenten un concert basat en dos grans genis de la música clàssica. El programa proposa una sonata clàssica de Beethoven i una del Brahms més romàntic.

Dijous 10 d’agost, 21h
Kebyart Ensemble
Pere Méndez, Víctor Serra, Robert Seara, Daniel Miguel, saxofons
Aquest quartet de saxofons, guanyadors del 2n premi de cambra del concurs Mirabent i Magrans ha seleccionat per aquest concert un repertori de compositors contemporanis  on demostren tota la capacitat musical d’aquesta formació cambrística. Podrem escoltar composicions d’autors com ara Ligeti, Bozza, Geiss, entre d’altres.

Dijous 17 d’agost, 21h
Hélene Walter, soprano
Anna Crexells, piano
Oleguer Aymamí, violoncel
La soprano francesa Hélène Walter, guanyadora del 2n premi de cant del Concurs Mirabent i Magrans, ens proposa un interessant repertori majoritàriament de compositors francesos. La seva delicada veu, serà acompanyada per l’excel·lent pianista Anna Crexells i el brillant violoncel·lista Oleguer Aymamí.

Dijous 31 d’agost, 21h
Serena Sáenz, soprano
Anna Crexells, piano
Xavier Chavarria, presentador
Aquest concert tindrà un format especial i molt original, serà una audició íntima; és a dir, un concert comentat, amb diàleg entre els músics, i amb la participació del públic, que podrà fer preguntes i comentaris. Els músics participants seran la soprano Serena Sáenz i la pianista Anna Crexells. La presentació anirà a càrrec del musicòleg i locutor de Catalunya Música Xavier Chavarría.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Racó de la calma
  • Racó de la calma
  • 21h

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!