Agenda del Penedès

Exposicions

In vino veritas. La veritat està en el vi

Vilanova i la Geltrú | Centre d'Art Contemporani LA SALA | 07-07-2017 fins 10-09-2017

In vino veritas. La veritat està en el vi

Setze artistes penedesencs del col·lectiu Ardhara presenten les seves obres plàstiques al voltant del món de la cultura del vi, utilitzant diferents procediments i tècniques artístiques. Els participants són Aura Gumà, Camil·la Pérez, David Ribas, Dolors Escoté, Francesc Bordas, Joan Nadal, Joan Tuset, Joaquim Milà, Jocelyne Marmottan, Maria Martínez, Mercè Rius, Miquel Sabaté, Núria Serra, Roser Blanch, Teresa Pla i Tona Romeu.
Un cop finalitzi l'acte tindrà lloc un tast de cava l'Imperfecte per gentilesa del Celler Clos de l'Ona, a càrrec de Joan Farreras.
L'exposició es podrà visitar fins al 10 de setembre, i com a activitat complementària, per al diumenge 27 d'agost a les 12 h, s'ha organitzat una visita comentada a càrrec dels mateixos artistes. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!