Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

XV Festival de Música a les vinyes

Subirats | Torre-Ramona | 22-07-2017 fins 29-07-2017

XV Festival de Música a les vinyes

A l’escenari de la plaça de la Torre, dins del recinte murallat del Palau Gralla, marc incomparable per la seva bellesa, Ignasi Terraza, el pianista amb més swing del jazz català, seductor i atrevit a la vegada, compartirà escenari amb Antonio Serrano, versàtil i virtuós de l’harmònica. En format de duo més íntim, ens presentaran Summertime, un espectacle únic, ideat especialment pel festival, amb dos dels músics més internacionals i valorats del moment.

El festival rebrà també la visita del polifacètic pianista Manel Camp, el 29 de juliol, presentarà l’espectacle ART Ramon Llull, un concert de jazz que uneix la música i la paraula per tal de fer present l’autor medieval, figura clau de la cultura catalana. Manel Camp estarà acompanyat a l’escenari per grans músics ja consolidats que interpretaran temes musicals de jazz combinats amb fragments de l’autobiografia de Llull recitats per Joan Crosas. Tota una festa pels sentits.

En paral·lel a la música, per arrodonir les nits de concerts, després de cada actuació, davant de la Confraria del Cava Sant Sadurní, s’ofereix  la tradicional degustació de cava i Préssec d’Ordal. A més, dins de la programació, els dies de concert, es poden realitzar activitats culturals i artístiques al voltant del poble medieval, com són la visita a la casa estudi de la pintora Catherine Bergsrud, nascuda a Noruega i resident a Subirats, o la ruta Torre-Ramona, sorprenent i misteriosa combinada amb la visita al Castell de Subirats, que enguany celebrem els 1.100 anys. El festival ofereix també la 2a edició del menú Festival de Música a les vinyes, on és possible demanar menús i tapes en horari especial en restaurants pròxims.

Amb una oferta musical de qualitat el Música a les vinyes s’ha convertit en un dels festivals d’estiu de petit format amb concerts sorprenents. L’Ajuntament de Subirats organitza el XV Festival de Música a les vinyes amb el suport de Diputació de Barcelona i la col•laboració de la Confraria del Cava Sant Sadurní, la Família Bori De Fortuny, Enoturisme Penedès, la pintora Catherine Bersgurd, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal i els cellers Albet i Noya, Caves Bertha, Can Bas Domini Vinícola, Cellers Carol Vallès, Castellroig, Coma Romà, Esteve i Gibert Viticultors, Cava El Mas Ferrer, Cava Guilera, Llopart, Eudald Massana Noya, Fèlix Massana Ràfols, Mas Pujadó, Rosell Mir, Sumarroca i Caves Ventura Soler.

Venda d'entrades online a turismesubirats.cat i enoturismepenedes.cat, i als següents punts de venda del Penedès: Ajuntament de Gelida, Centre d’Interpretació del Cava - La Fassina de Can Guineu (Sant Sadurní d’Anoia), Llibreria l’Odissea (Vilafranca del Penedès), Mercat del Préssec d’Ordal (parada Vinyet, melmelades de raïm) i Oficina de Turisme de Subirats. També, en el cas d’haver-hi localitats disponibles, el mateix dia del festival, a taquilla, amb una hora d’antelació i fins a l’inici dels concerts.

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • Torre-Ramona
  • Torre-Ramona
  • 22.30 h

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!