Exposicions

“Inquietuds en metall” de José Miguel Resina

Vilafranca del Penedès | Escorxador | 21-07-2017 fins 20-08-2017

“Inquietuds en metall” de José Miguel Resina

A partir d’aquest divendres 21 de juliol i fins al dia 20 d’agost es podran veure a la Sala dPAs de l’Escorxador, 14 peces en metall amb les quals l’artista hi representa les seves inquietuds. El metall és per a ell un material que, donant-li forma té molt a dir-nos i a transmetre’ns. A l’exposició de la Sala dPAs s’hi veuran peces  que reflecteixen la seva manera de veure i sentir el món que l’envolta.
Les catorze peces exposades són de diverses mides i totes elles estan realitzades en acer corte i acer inoxidable.
Aquesta és la primera vegada que José Miguel Resina mostra la seva obra en una exposició monogràfica. La mostra es podrà veure fins al diumenge 20 d’agost en horari de dilluns a divendres de 17 a 20h.
La Sala dePAS de l’Escorxador és un espai destinat a promoure la difusió d’artistes amateurs o bé d’artistes professionals que exposen per primera vegada la seva obra al públic.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!