Música, concerts, balls

Concert del Cor Orfeó del Vendrell

El Vendrell | església del Vendrell | 26-07-2017

Concert del Cor Orfeó del Vendrell

A continuació s'unirà al Cor-Orfeó, la coral de Santa Rosalia, de Torredembarra, per interpretar conjuntament per primera vegada al Vendrell la Missa Brevis a Santa Rosalia, una missa cantada com mai s'ha escoltat, és una missa festiva, ja que està destinada a l'ofici de festa major de la Torre. Serà interpretada per Montserrat Miracle, organista, Daniel Carbonell, Sònia Àrias i Jaume Quartero, grallers, la coral Santa Rosalia, de la Torre, i el Cor-Orfeó Parroquial del Vendrell, tots dirigits per Jordi Solé. Finalment s'estrenarà el Tríptic a Santa Anna, una obra dividida en tres parts, com indica el títol, i dedicada a la patrona del Vendrell. L’obra fins ara inèdita, Consta d’una  primera part per a veus de noies i una segona part per a veus d'homes que interpreten  a cappella,  la tercera part que és un Himne,  serà cantada a quatre veus mixtes amb acompanyament d'orgue. És una obra que inicialment es presenta com una pregària però que acaba amb aquest himne festiu, propi de Festa Major, ambdues obres han estat compostes pel vendrellenc Albert Solé.

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • església del Vendrell
  • església del Vendrell
  • 19 hores

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!