Música, concerts, balls

Vetllada solidària del projecte “Vozes, música per a la integració”

El Vendrell | Museu Pau Casals | 28-07-2017

Vetllada solidària del projecte “Vozes, música per a la integració”

El Museu Pau Casals continua amb la seva programació d’estiu, variada, original i pensada per a tots els públics. Per aquest proper divendres dia 28 de juliol ha organitzat una vetllada solidària en suport al projecte “Vozes, música per a la integració”, que treballa per la integració social de nens i adolescents de barriades  en risc d'exclusió social de Barcelona i rodalies mitjançant la formació musical.  La vetllada consistirà en un concert públic i gratuït de l’Orquestra Simfònica Internacional Vozes i una copa de cava solidària que s’oferirà a tots els assistents per un preu de 5€, diners que es destinaran íntegrament al projecte. 

Dirigit pel músic veneçolà Pablo González, aquest projecte es basa en el treball de la veu i en l’exercici instrumental col·lectiu a través del qual es reviu a Barcelona la pràctica i teoria musical del famós Sistema Nacional d’Orquestres Juvenils i Infantils de Venezuela. “Vozes, música per a la integració” es va crear l’any 2004 al barri de Gràcia de Barcelona, amb la voluntat de donar una oportunitat musical a nens i nenes fills de famílies amb pocs recursos econòmics.

Des de fa mes de 10 anys doncs, Vozes ofereix accés a la formació musical i als instruments de forma gratuïta als nens a partir dels 3 anys impartint classes entre setmana en diferents escoles, instituts i centres cívics. Mes de 500 nens i adolescents han participat en aquest projecte.

Amb aquest concert solidari, la Fundació Pau Casals vol col·laborar a donar a conèixer aquest projecte que pretén utilitzar la música com a arma per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social a la que es veuen immersos molts nens i nenes de casa nostra, i ajudar a la seva major difusió. El concert tindrà lloc el divendres dia 28 de juliol a les 20h als jardins del Museu Pau Casals. L’entrada és lliure i gratuïta i no és necessari fer reserva prèvia. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!