Lleure infantil i juvenil

Una mà de contes per la Festa Major

Vilanova i la Geltrú | plaça de les Neus | 28-07-2017 fins 03-08-2017

Una mà de contes per la Festa Major

Divendres 28 de juliol a les 19.30 h a la plaça de les Neus es farà l'Hora del conte de Festa Major amb "Capgrossos!", a càrrec de l'actriu Montse Panero. Aquesta activitat, organitzada per les biblioteques municipals de VNG, s'adreça a infants a partir de 3 anys. Un cop acabada l'activitat, els autors signaran exemplars del conte.
"Capgrossos!" és el quart conte de la col·lecció Cercavila de l'editorial vilanovina El Cep i la Nansa amb il·lustracions de Sebastià Serra i escrit per Susana Peix.
"Aquest any els capgrossos no podran sortir a la cercavila de la Festa Major! Sembla que fan massa xivarri i rebombori, que fan tanta gresca que fins i tot els més menuts es perden quan els segueixen. El consell de la Festa Major els ha concedit tres dies per trobar la solució. Aconseguiran arreglar aquest guirigall i formar part de la cercavila?" Una aventura per conèixer de prop el món dels capgrossos de Festa Major i descobrir com són de divertits.
Aquesta activitat s'inclou dins la ‘Ludoteca infernal', organitzada en col·laboració amb el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, i que començarà a les 18 h amb la realització d'uns tallers a la mateixa plaça de les Neus.

I dijous 3 d'agost a les 19 h també a la plaça de les Neus serà el torn del conte "Mulasses!", a càrrec dels seus autors Susana Peix i Sebastià Serra. Organitzada per l'editorial El Cep i la Nansa i la llibreria La Mulassa, aquesta hora del conte es fa amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!