Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa major de Sitges 2017

Sitges | Diferents indrets | 18-08-2017 fins 26-08-2017

Festa major de Sitges 2017

Aquest any els gegants de la vila celebren els 120 anys, l’Àliga formarà part del catàleg patrimonial de Sitges i el darrer divendres del mes d’agost serà la  protagonista de La peça del mes dels Museus de Sitges. La figura del Cubanito, creada per l’empresa La Davallada, se suma aquesta Festa Major a la col·lecció de l’imaginari de la Festa Major.

El rector de la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, mossèn Josep Pausas, ha anunciat que els hereus portarien el tabernacle de Sant Bartomeu, de la mateixa manera que les pubilles traslladen la imatge de Santa Tecla. D’aquesta manera, dóna compliment a una petició que li havia fet la presidenta del Foment de Turisme, Maria Marín. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Diferents indrets
  • Diferents horaris

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!