Teatre, dansa i arts escèniques

Circo Raluy Legacy a Calafell

Calafell | 17-08-2017 fins 03-09-2017

Circ Raluy Legacy a Vilanova i la Geltrú

El Circo  Raluy  Legacy presenta a Calafell un  espectacle  que  combina  la  tradició  i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posta en escena molt acurada. Un show que, com diu el seu claim, és un espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre’s” .

Amb la  seva  aposta  pel  classicisme i la  modernitat,  el Circo  Raluy  Legacy posa  de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions rodant per pobles i ciutats de tot el mon.

L’espectacle  compta amb l’actuació  dels  membres  de  la   família  de  Lluís  Raluy,  el patriarca,  i un  elenc  d’artistes internacionals amb  actuacions de  gran  impacte,  que han fet posar drets als més de 250.000 espectadors que ja han gaudit de l’espectacle.

El Circo  Raluy  Legacy combina la senya d’identitat que acompanya a la família des del seu inici, com les seves caravanes de principis de segle o l’Hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions que s’incorporen com en les múltiples formes de viure, l’experiència circense. Estarà  a Calafell, al carrer  de  la  Unió  amb  cerrer  Joan  Nin. del 17  d’agost al 03  de
setembre.

Lloc i adreça de l'acte

  • Calafell
  • Carrer de la Unió
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!