Agenda del Penedès

Exposicions

40 Hectàrees. La terra i el pagès

Vilafranca del Penedès | 27-10-2017 fins 27-11-2017

40 Hectàrees. La terra i el pagès

Aquesta exposició presenta a set pagesos del nostre camp amb visions diverses sobre la seva feina.“
El realitzador Pep Puig presenta així 40Ha, un projecte audiovisual que ens permet de mantenir viva la presència de la veu del pagès al museu, i ens dóna l’oportunitat de reivindicar el seu paper clau dins el complex entramat de la nostra cultura del vi. Tot des d‘un llenguatge audiovisual subtil, pausat, inquiet i reivindicatiu que emergeix de la preocupació del seu autor, Pep Puig, per una causa que ens és ben propera i que afecta a tothom. La coincidència de calendari amb el setè Most Festival no és casual, l’únic festival de cinema del vi del país tindrà l’honor de mostrar aquesta novetat audiovisual en format expositiu a un públic fidel, delerós de visionar el món de la vinya i del vi a través del prisma del setè art.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!