Exposicions

La sensualitat de la Nymphainna s'exposa al Casal Popular

Vilafranca del Penedès | Casal Popular | 07-11-2017 fins 17-12-2017

La sensualitat de la Nymphainna s'exposa al Casal Popular

L' Amor, la sensualitat, el desig i la passió són presents amb aquesta exposició de la Nymphainna, on a través de les seves pintures i il·lustracions expressa amb sensibilitat amants estimant-se que gaudeixen de la seva intimitat efímera. Es mostra una orgia de colors de contorn delicat, intensitat sexual i energia emocional. Un plaer visual d'art eròtic que no deixa a ningú indiferent. La Nymphainna va néixer a Vilafranca del Penedès però actualment viu a Barcelona després d'haver voltat per Europa durant uns quants anys. Va estudiar Belles Arts i va treballar en l`àmbit de l'art i la cultura, sobretot dedicant-se a promocionar altres artistes com un cantant de carrer o una directora de cine eròtic. No va ser fins fa poc que va reprendre la pintura i el dibuix per tal d'expressar el seu constant interès en l'amor romàntic, les relacions de parella i l'erotisme sexual. A partir d'ara es dedica completament a l'art, la seva passió, on a través d'Internet es promociona i ven les seves obres. L'exposició de la Nymphainna es complementarà durant el mes de desembre amb activitats que abordin el tema de la sexualitat des d'una perspectiva transformadora.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!