LO QUE DE VERDAD IMPORTA

Paco Arango - 2017. Espanya. 113 min.

Sinopsis

Alec, enginyer mecànic, és incapaç de posar ordre en la seva vida. A punt d'haver de tancar el negoci de reparació d’aparells electrònics, un familiar desconegut li ofereix traslladar-se al Canadà, origen dels seus avantpassats, a canvi de solucionar-li els problemes. Allà començaran a succeir esdeveniments incompressibles que provocaran l’enfrontament amb el seu passat, el control de la seva vida i la coneixença del do que sembla tenir i que tant necessita una nova amiga.
Lo que la Verdad Importa és la primera pel·lícula del cinema espanyol totalment benèfica. Els guanys es destinaran, a traves de la Fundació Aladina a Serious Fun, una altre fundació de la qual en Paco Arango (director) és membre invitat pel mateix fundador, en Paul Newman. Serious Fun té com a finalitat que nens malats de càncer gaudeixin dels campaments que l’organització té als cinc continents.

Cartell de LO QUE DE VERDAD IMPORTA

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!