FELICES SUEÑOS

Marco Bellocchio - 2016. Itàlia. 134 min.

Sinopsis

Adaptació de la novel·la biogràfica Fai bei sogni del periodista de guerra Massimo Gamellini, supervendes a Itàlia. Això últim no va ser el motiu d’en Bellocchio per dirigir aquesta història, sinó el model familiar no convencional que narra, segell del director.
Massimo, refutat escriptor i periodista, torna de Sarajevo, on cobreix la informació del conflicte dels Balcans. Les fotos manipulades per fer les notícies més consumibles i la venda del pis on va passar la feliç infància li accentuen l’angoixa que sempre l’ha perseguit des de la mort de la seva amorosa, divertida i inestable mare quan tenia nou anys. Tot i que el seu pare li va explicar que l’infart va ser la causa de la dolorosa pèrdua, Massimo mai no va quedar convençut d’aquesta afirmació.
Amb l’ajuda de la compassiva doctora Elisa haurà d’afrontar el buit d’amor matern que intenta suplir amb dones que no és capaç d’estimar.

Cartell de FELICES SUEÑOS

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!