Per un nou model educatiu

El debat sobre el model educatiu de Sitges reuneix 200 persones

Eduard Carrillo: 'ha estat un veritable espai de trobada per a la reflexió i el contrast d’experiències del conjunt de centres de la vila'

La jornada, Per un nou model educatiu a Sitges, compta amb la participació de més de 200 persones. Ajuntament de Sitges

La jornada, Per un nou model educatiu a Sitges, compta amb la participació de més de 200 persones. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El regidor d’Ensenyament, Joventut i Ocupació, Eduard Carrillo, valora positivament el desenvolupament de la jornada Per un nou model educatiu a Sitges. Dissabte passat, més de 200 persones han participat en la iniciativa de la Regidoria d’Ensenyament que va convocar equips directius, professorat, alumnat, pares i mares, tècnics d’educació, estudiants universitaris, regidors i responsables polítics, experts docents i col·laboradors voluntaris. L’èxit de la convocatòria s’ha materialitzat en la qualitat d’una jornada que s’ha convertit en “un veritable espai de trobada per a la reflexió i el contrast d’experiències del conjunt de centres de la nostra vila”, ha assegurat Carrillo.

A més de les dues aportacions d’experts vinculats al món educatiu, amb propostes d’innovació i canvi, han participat també tots els centres públics i concertats de Sitges. Segons el Regidor, “la seva implicació ha estat molt activa, ja que els propis destinataris del fet educatiu han estat els autèntics protagonistes amb un programa construït amb la participació de tots els implicats”. Cada centre escolar local ha presentat durant la jornada experiències i programes d’èxit que realitzen amb el seu alumnat. En aquest sentit, Carrillo ha explicat que “un dels objectius de la jornada és que tingui una repercussió positiva i enriquidora dins dels projectes educatius de cada centre” i proposa “una avaluació i valoració que permeti en el futur crear noves inèrcies de millora per al model educatiu de Sitges i de la nova Catalunya”, una voluntat amb la qual va coincidir la comunitat educativa.

La jornada, celebrada a l’IES Joan Ramon Benaprés ha comptat amb el Show Cooking presentat per l’alumnat dels cicles de formació de pastisseria i cuina del mateix insitut; un racó d’experimentació per a infants de 0 a 3 anys, a càrrec de les educadores i infants de les llars d’infants municipals, i el taller Compartim la música, a càrrec del professorat de l’EMMMAS.

Durant tota la jornada ha funcionat l’estand Informa’t, forma’t i ocupa’t, que ha donat a conèixer l’oferta municipal adreçada principalment als joves en matèria d’ensenyament i ocupació.
 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!




SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local