Violència i intimidació

Detinguts després de robar en un supermercat de Vilafranca amb una arma simulada

Es tracta de tres joves de 18, 20 i 21 anys, de nacionalitat francesa i veïns de Toulouse, que han disparat l'arma en el moment de fugir del supermercat, aquest matí

Redacció Vilafranca del Penedès 28-10-2016 07:31 Lectures 5197
Mossos d'Esquadra. Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de l’Àrea de Recursos Operatius de la Regió Policial Camp de Tarragona han detingut avui tres homes, de 18, 20 i 21 anys, de nacionalitat francesa i amb veïnatge a Toulouse (França), com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i intimidació.

El primer robatori el van cometre ahir al matí quan tres joves que caminaven per la GIV-6219, al terme municipal de Siurana (Alt Empordà), van fer senyals a una conductora perquè s'aturés.

La conductora va parar el vehicle i un dels joves la va colpejar al cap amb una arma curta simulada i li van sostreure el turisme. La senyora va patir ferides lleus com a conseqüència de l’agressió.

El segon robatori ha estat aquest matí, poc abans de les 10.00 hores, quan els tres joves han fet un robatori violent amb una arma simulada en un supermercat de Vilafranca del Penedès i han fugit del lloc amb el turisme sostret ahir a Girona. En la seva fugida, els lladres han fet un tret amb l’arma simulada.

Alertats del robatori violent succeït a Vilafranca, els mossos han tancat policialment les rutes de fugida dels lladres i a la Regió Policial Camp de Tarragona, la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) ha detectat el vehicle.

Els mossos de la UOM, coordinats amb l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Policial Camp de Tarragona, han tancat les sortides de l’AP-7 sentit sud. Finalment, el vehicle ha estat retingut en el terme municipal de Vilaseca i els tres homes han estat detinguts.

Els tres homes es troben detinguts a les dependències policials de la comissaria de Tarragona.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ple municipal

El preu de la dignitat

Rosa Soler i Vendrell

L'Associació de dones la Frontissa va presentar una moció al ple de Vilanova i la Geltrú sobre les actuacions de retirada de tutela de menors des de Serveis Socials

ENQUESTA WEB

Les rues de la Disbauxa i Extermini començaran al passeig de la Ribera, en lloc de fer-ho al Cap de la Vila. I la rua de diumenge s'avança a les 19.30h

T'agraden els canvis que es proposen aquest any a les rues de carnaval de Sitges?


No