Intent de robatori

La policia de Vilanova identifica dos individus que intentaven robar eines d'una obra

Quan van ser sorpresos pels agents, els dos homes van amagar un trepant, un martell hidràulic, dues radials, un cabàs amb cablejat i altres eines

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-01-2017 07:35 Lectures 1448
Imatge del carrer Correu. Google Street View

Imatge del carrer Correu. Google Street View

La policia de Vilanova va identificar dimarts passat, 3 de gener, dos individus que intentaven robar diverses eines d'una obra al centre de la ciutat. Cap a les quatre de la matinada, una patrulla va reconèixer i identificar dos homes que, presumptament, havien sostret material d’obra d’un edifici en rehabilitació del carrer del Correu.

Els dos individus, en veure la patrulla policial, van realitzar accions evasives, fet que va aixecar les sospites dels agents. En comprovar la zona van observar que hi havia dos embalums amagats, que contenien un trepant, un martell hidràulic, dues radials, un cabàs amb cablejat i altres eines, que suposadament podien pertànyer a alguna obra propera.

Els agents van comprovar com en el mateix carrer s’hi estava realitzant la rehabilitació d’un habitatge i la porta d’accés estava oberta.

Les eines van ser custodiades pels agents fins que es va contactar amb el responsable de l’obra, que va presentar la corresponent denúncia per un delicte de robatori amb força. La Policia Local va facilitar als Mossos d’Esquadra la identificació dels dos presumptes lladres, per tal de procedir a la seva detenció. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ple municipal

El preu de la dignitat

Rosa Soler i Vendrell

L'Associació de dones la Frontissa va presentar una moció al ple de Vilanova i la Geltrú sobre les actuacions de retirada de tutela de menors des de Serveis Socials

ENQUESTA WEB

Els carnavals d'estiu són propostes festives i de caràcter turístic que en alguns sectors no acaben d'agradar per no coincidir amb l'essència del Carnaval.

T'agraden les propostes de carnaval d'estiu que fan municipis com Sant Pere de Ribes i Cunit?


No