Seguretat viària

Enxampen dos conductors a Vilanova que superaven amb excreix els límits d'alcoholèmia

En tots dos casos, la policia va interceptar els infractors circulant de manera irregular i perillosa

Redacció Vilanova i la Geltrú 19-04-2017 04:27 Lectures 1913
Cruïlla entre les ronda Ibèrica i Europa. Google Street View

Cruïlla entre les ronda Ibèrica i Europa. Google Street View

La policia local de Vilanova ha enxampat aquest cap de setmana dos conductors que triplicaven i quadriplicaven els límits d'alcoholèmia. El primer dels denunciats va ser divendres a les 05.00 hores, quan la Policia Local instrueix diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit a un home de 44 anys, que superava el triple dels límits permesos d'alcohol en sang. El conductor va ser interceptat per una patrulla d'agents a la confluència entre la ronda Ibèrica i la Ronda Europa, en observar que circulava de manera irregular.

D'altra banda, diumenge a les 2 de la matinada, la Policia Local instrueix diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit a un home de 43 anys, que superava en més de quatre vegades el límit d'alcohol en sang. El conductor va ser interceptat pels agents, en observar que aquest quan circulava per la rambla de Josep Tomàs Ventosa i va realitzar un gir prohibit per anar cap al carrer de la Llibertat.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ple municipal

El preu de la dignitat

Rosa Soler i Vendrell

L'Associació de dones la Frontissa va presentar una moció al ple de Vilanova i la Geltrú sobre les actuacions de retirada de tutela de menors des de Serveis Socials

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No