Temporal

Cau el sostre del túnel d'accés al poble de Garraf

La caiguda del sostre metàl·lic de l'interior del túnel no ha causat danys personals

Redacció Sitges 23-11-2016 08:49 Lectures 3923
Cau el sostre del túnel d'accés al poble de Garraf. Ajuntament de Sitges

Cau el sostre del túnel d'accés al poble de Garraf. Ajuntament de Sitges

Aquest vespre s'ha produït la caiguda del sostre metàl·lic de l'interior del túnel d'accés al poble de Garraf, segons ha informat l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, a través de les xarxes socials. L'incident, a causa del temporal, no ha causat danys personals i només ha provocat danys materials. Ràpidament s'ha habilitat com a pas alternatiu l'antic túnel petit.

Ara s'estan retirant les restes materials amb l'objectiu de poder reobrir la circulació aviat pel túnel. Estan treballant en aquests moments efectius de la Policia Local, Mossos, Bombers, serveis tècnics i brigades municipals, empresa concessionària CESPA i l'empresa PROMSA, que hi ha aportat personal i maquinària.

Cau el sostre del túnel d'accés al poble de Garraf Cau el sostre del túnel d'accés al poble de Garraf Cau el sostre del túnel d'accés al poble de Garraf

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Instal·lacions esportives

Pista-Espai Polivalent

Francesc Carafí

Degut a les mancances de la practica d'activitats esportives que no tenen espai, seria convenient que aquest projecte tingues un pla d'execució el més aviat possible

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No