Reis 2017

Afectacions de trànsit i en el servei de bus per la cavalcada dels Reis d'Orient a Vilanova

Algunes parades quedaran anul·lades. Els talls de trànsit seran puntuals coincidint amb el pas del seguici reial

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-01-2017 08:28 Lectures 3368

Aquest dijous 5 de gener es produiran diverses afectacions en el servei de l'autobús urbà i interurbà i restriccions de trànsit a la ciutat com a conseqüència del pas de la cavalcada de Reis de 2017.

Quant al servei de bus de les 17.15 a les 19.30 h quedaran anul·lades les següents parades de la L1: plaça de la Moixiganga, plaça de les Casernes, carrer de Sant Josep-Hospital i carrer de Tarragona-plaça del Cubilot.

Entre les 17.45 i les 21 h s'anul·laran les següents parades de la L2: rambla de Josep Tomàs Ventosa-rambla de la Pau; carrer de Manuel Marquès-CAP Jaume I; plaça de Soler i Gustems; carrer d'Unió-Providència; plaça del Pou i carrer de Santa Magdalena.

Entre les 19 i les 22 h, s'anul·laran les següents parades de la L1: carrer de Pelegrí Ballester-plaça dels Pobles d'Espanya; carrer del Pare Garí-avinguda de Francesc Macià; plaça de Catalunya; carrer de Tarragona-plaça del Cubilot i carrer del Pare Garí-plaça Fàbrica Nova. De la Línia Sitges-Vilanova i la Geltrú s'anul·laran les següents parades: carrer del Pare Garí-Cubelles; carrer del Pare Garí-Escola Pompeu Fabra; Plaça Catalunya; carrer de Tarragona-Ordi; plaça Xoriguer i rambla de Salvador Samà-carrer del Jardí.

Afectacions de trànsit

L'arribada dels Reis d'Orient a Vilanova i la Geltrú comportarà restriccions puntuals de trànsit en els carrers per on passa el seguici reial. Així doncs a partir de l'inici de la cavalcada, a les 18.30 h, es produiran talls de trànsit puntuals en el recorregut que s'inicia al Castell de la Geltrú i passa per la plaça del Pou; carrer de la Unió; carrer del Codonyat; carrer de Tetuan, rambla Principal; avinguda de Francesc Macià; carrer del Pare Garí, plaça de Catalunya, carrer de l'Aigua; plaça de les Neus i plaça de la Vila.

Quant a l'estacionament de vehicles les afectacions es produiran al carrer de la Unió, entre l'avinguda del Garraf i la plaça del Pou; al carrer del Codonyat; a l'avinguda de Francesc Macià, entre la rambla Samà i el carrer del Pare Garí; al carrer del Pare Garí, entre l'avinguda de Francesc Macià i la plaça de Catalunya i a la plaça de Catalunya.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Instal·lacions esportives

Pista-Espai Polivalent

Francesc Carafí

Degut a les mancances de la practica d'activitats esportives que no tenen espai, seria convenient que aquest projecte tingues un pla d'execució el més aviat possible

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No