Ordenació urbana

La Granada farà una consulta popular per validar el nou POUM

En cas que l'opinió ciutadana sigui favorable, l'Ajuntament de la Granada portarà a votació el POUM en una sessió plenària el mes de febrer

Redacció La Granada 09-01-2017 09:43 Lectures 1737
La Granada farà una consulta popular per validar el nou POUM. Ajuntament de La Granada

La Granada farà una consulta popular per validar el nou POUM. Ajuntament de La Granada

Aquesta setmana ha començat l'exposició pública del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la Granada, que ha de culminar amb una consulta popular abans de passar a aprovació en sessió plenària.

Així doncs, des d'aquest dilluns 9 de gener i fins el divendres dia 13, tothom qui ho desitgi pot conèixer els detalls dels documents en els plafons informatius instal·lats al consistori. L'horari de consulta és el d'oficina diari del propi ajuntament. A més, s’han repartit fulletons informatius a tots els domicilis del municipi.

Posteriorment, els dies 17 i 18 de gener, hi haurà dues reunions al Centre Cívic (19:30) en què els redactors del document explicaran les seves particularitats i tothom qui ho desitgi podrà realitzar preguntes. Tot plegat, anirà combinat amb una programació especial de La Granada Televisió, que entre els dies 19 i 22 de gener oferirà les opinions dels redactors del POUM i dels quatre partits polítics representats al consistori granadenc.

Finalment, del 23 al 27 de gener, en horari d’oficina de l’Ajuntament, totes les persones majors de 18 anys empadronades a la Granada podran votar si donen validesa al projecte. El diumenge 29, també de 10 a 14h, també es podrà votar i, en acabat, es procedirà a l'escrutini. En cas que l'opinió ciutadana sigui favorable, l'Ajuntament de la Granada portarà a votació el POUM en una sessió plenària el mes de febrer.
La consulta popular consta de tres preguntes en què s'ha de respondre "sí" o "no". Són les següents: 1. Està d'acord amb la baixada de densitat d'habitatges que proposa el POUM? 2. Considera raonable conservar el casc històric tal com es proposa al POUM? 3.Creu que la Granada podria oferir més sòl industrial que el que marca el POUM?

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Instal·lacions esportives

Pista-Espai Polivalent

Francesc Carafí

Degut a les mancances de la practica d'activitats esportives que no tenen espai, seria convenient que aquest projecte tingues un pla d'execució el més aviat possible

ENQUESTA WEB

Els carnavals d'estiu són propostes festives i de caràcter turístic que en alguns sectors no acaben d'agradar per no coincidir amb l'essència del Carnaval.

T'agraden les propostes de carnaval d'estiu que fan municipis com Sant Pere de Ribes i Cunit?


No