Circulació

Canvi a sentit únic d'un tram del carrer de Carles Buïgas a Ribes

Es fa per afavorir el trànsit i el pas d’autocars escolars

Redacció Sant Pere de Ribes 15-02-2017 12:09 Lectures 3296

Arxivat a:

Canvi a sentit únic d'un tram del carrer de Carles Buïgas a Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Canvi a sentit únic d'un tram del carrer de Carles Buïgas a Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

El carrer de Carles Buïgas, de Ribes, passarà a ser de sentit únic en el seu tram entre els carrers de Jaume Balmes i del Dr. Marañón a partir del dilluns dia 20 de febrer, dia en què es faran les actuacions oportunes.  El sentit únic serà cap a l’Institut Can Puig.

Aquest canvi obeeix a la demanda de la major part dels veïns del tram del carrer afectat, i també afavorirà l’entrada sense conflictes del bus que trasllada alumnes del centre de secundària. També s’aprofitarà l’actuació per a crear un nou pas de vianants a la cruïlla de Carles Buïgas  amb Dr. Marañón.

Altres demandes i propostes de reordenació viària seran estudiades durant la diagnosi prèvia a la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, que sota la direcció del Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local de la Diputació de Barcelona es durà a terme durant els propers mesos, amb una àmplia fase participativa. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Instal·lacions esportives

Pista-Espai Polivalent

Francesc Carafí

Degut a les mancances de la practica d'activitats esportives que no tenen espai, seria convenient que aquest projecte tingues un pla d'execució el més aviat possible

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No