Millores a la xarxa

Endesa reforma el centre de transformació de la plaça Xoriguer de Vilanova i la Geltrú

L’actuació ha suposat una inversió de 75.000 euros per substituir els aparells convencionals de la unitat per cabines de nova tecnologia

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-05-2017 03:25 Lectures 1379
Endesa reformar el centre de transformació de la plaça Xoriguer de Vilanova i la Geltrú. Endesa

Endesa reformar el centre de transformació de la plaça Xoriguer de Vilanova i la Geltrú. Endesa

Endesa ha invertit 75.000 euros per reformar tecnològicament un centre de transformació situat a la plaça Xoriguer de Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients de la capital del Garraf. 

Els treballs, que han acabat recentment i s’han pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, que ha cedit el terreny, han consistit a substituir els elements de maniobra convencionals del centre de transformació per cabines de nova tecnologia que incorporen un gas de característiques especialment aïllants. Aquesta nova tecnologia és més segura per a les persones que han de manipular-la i també més robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. Alhora, gairebé no requereix intervencions de manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el servei als clients.

L’operació, que forma part del Pla de Renovació Tecnològica que Endesa desenvolupa a la comarca del Garraf amb l’objectiu de dotar la seva infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics. Amb aquestes accions, la Companyia treballa per donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Instal·lacions esportives

Pista-Espai Polivalent

Francesc Carafí

Degut a les mancances de la practica d'activitats esportives que no tenen espai, seria convenient que aquest projecte tingues un pla d'execució el més aviat possible

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No