Estiu 2017

Les platges de Cunit rebran la sorra dragada a 450 metres de la costa

Aquesta actuació té prevista una durada d'entre 8 i 10 dies de forma ininterrompuda les 24h del dia

Les platges de Cunit rebran la sorra dragada a 450 metres de la costa. Ajuntament de Cunit

Les platges de Cunit rebran la sorra dragada a 450 metres de la costa. Ajuntament de Cunit

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Ministeri de Medi Ambient i Ports de la Generalitat de Catalunya procediran a l'abocament de sorra provinent de la bocana del Port de Segur, degudament dragada i caracteritzada. L'actuació es realitza per tal que les corrents aportin gradualment el sediment de manera progressiva cap a la costa.

El Ministeri de Medi Ambient i Ports de la Generalitat està dragant la bocana del Port de Segur de Calafell. La sorra obtinguda s'abocarà davant de la costa cunitenca a una profunditat d'entre 3 i 4 metres i a 250 més enllà de la línia dels espigons, és a dir, a uns 450m de la línia de la costa.

Aquesta actuació té prevista una durada d'entre 8 i 10 dies de forma ininterrompuda les 24h del dia. L'abocament de la sorra es farà amb la barcassa de la mateixa draga.

No ha de tenir efectes sobre la platja. La granulometria és molt semblant a la de les platges de Cunit, pel que no ha de suposar canvis ni en el pendent ni en la característiques morfològiques de la platja cunitenca.

Mentre durin els treballs periòdicament es revisarà la qualitat de l'aigua, tot i que no ha d'afectar ni a la transparència ni a cap altre paràmetre de l'aigua del mar.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local