La Nit de l'Empresa

Eix Diari, premi ADEG 2013 (VÍDEO)

La Nit dels 25 anys de l’ADEG reconeix la feina ben feta de setze empreses del Penedès-Garraf

Redacció Sitges 27-04-2013 18:46 Lectures 2674

Enguany amb una efemèride especial, el 25è aniversari de la fundació de l’ADEG, s’han proclamat els Premis ADEG 2013 en el marc de la Nit de l’Empresa, aquest vespre. En aquesta ocasió els guardonats han rebut els tradicionals ducs de mans de Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya; Miquel Forns, alcalde de Sitges, i Xavier Cardona, president de l’ADEG. Eix Diari ha estat reconegut amb el Premi ADEG al Mitjà de Comunicació en l'àmbit del territori “per assumir el repte d’un mitjà de comunicació digital, d’actualització constant i dedicació expressa als 47 municipis del Penedès i el Garraf”.

L’acte, que ha tingut lloc a l’Hotel Melià Sitges, ha aplegat més de dues-centes cinquanta persones representants dels diferents agents socials, polítics i econòmics del territori granpenedesenc.

 
 

Palmarès dels Premis ADEG 2013

 

Premi ADEG 2013 en l’àmbit de la Nova Creació i Premi especial Mútua Penedès
Socis Vilanova · Vilanova i la Geltrú
“Per la iniciativa de la fira Temps de Vi, assolida amb un èxit molt remarcable, tot i en la seva primera edició”

Premi ADEG 2013 en l’àmbit de la Competitivitat i Premi Sage
Redman · Vilanova i la Geltrú
“Per la capacitat de descobrir noves vies de negoci, utilitzant la innovació de producte i posicionant-lo en nous mercats”

Premi ADEG 2013 en l’àmbit de l’Entorn Laboral i Premi especial Adecco
AKO · Sant Pere de Ribes
“Per conjugar el creixement de l’empresa i la seva expansió a nous mercats amb l’exercici de bones pràctiques en la gestió interna”

Premi ADEG 2013 en l’àmbit del Compromís i el Creixement Sostenible
Nou Set · Vilafranca del Penedès
“Per la seva acció a favor de la inserció de col•lectius en risc d’exclusió social o amb dificultats en la integració laboral”

Premi ADEG 2013 en l’àmbit de la Innovació
Otonome · Vilanova i la Geltrú
“En reconeixement a una nova solució tecnològica orientada a l'aprofitament de l’aigua, l’estalvi”

Premi ADEG 2013 en l’àmbit de la Comunicació
Visit Sitges · Sitges
“Per l’esforç i l'encert de l’empresa a difondre Sitges en els mercats internacionals, amb continguts també en anglès i rus”

Premi ADEG 2013 al Mitjà de Comunicació en l'àmbit d'Economia
Penedès Econòmic · Vilafranca del Penedès
“Per tractar-se d’una publicació impresa de periodicitat mensual i d’abast comarcal, especialitzada en notícies d’economia i empresa”

Premi ADEG 2013 al Mitjà de Comunicació en l'àmbit del Territori
Eix Diari · Penedès-Garraf
“Per assumir el repte d’un mitjà de comunicació digital, d’actualització constant i dedicació expressa als 47 municipis del Penedès i el Garraf”

Premi ADEG 2013 a l’esdeveniment amb major projecció...
ViJazz · Vilafranca del Penedès
“Per consolidar un certamen de gran dimensió mediàtica amb atributs de singularitat i dinamització de la ciutat de Vilafranca del Penedès”

A banda de l’anterior quadre de reconeixements proposat pel Jurat dels Premis ADEG 2013, també es van entregar aquests altres guardons:

Premi Social Mirror a l’Emprenedoria
T de Tutor, de Vilafranca del Penedès

Premi Anxanet en l’àmbit de les Tecnologies de la Comunicació
Coral Transports · La Granada del Penedès

Premi Jove Emprenedor 2013, a proposta i per veredicte del col•lectiu Joves d’Empresa
La Garrofa · Vilanova i la Geltrú

Premi Dona Estela Emprenedora 2013, a proposta i per veredicte del col•lectiu Dones d’Empresa i amb el patrocini exclusiu de l’Hotel Estela Barcelona
Judith Antolín, Judith Antolín Studio, de Vilafranca del Penedès

 

En el mateix acte van rebre reconeixement especial les empreses Sia Biosca, de Vilafranca del Penedès, pel seu 50è aniversari, i la vilanovina Calserra, amb motiu del centenari de la seva fundació. També cal remarcar el 25è aniversari de Cuines Duran, de Vilanova i la Geltrú.

L’edició d’enguany de la Nit de l’Empresa ha aplegat més de dos-cents cinquanta assistents i ha rebut el patrocini de Mútua Penedès i Sage. A més, la programació commemorativa del 25è aniversari de l’ADEG també compta amb el patrocini de les empreses Adecco, Banc Sabadell, Coral Transports, Dolce, Finca Mas Solers, La Caixa i Sammer. El suport d’aquestes firmes també ha estat rellevant en l’organització de La Nit de l‘Empresa 2013.

 


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament