Cursa

Se celebra amb èxit la quarta edició de la Cursa Karting Vendrell

El passat diumenge 25 de febrer va tenir lloc la quarta edició dels 10km Running Karting Vendrell. Un any més, aquesta prova, que transcorre pel circuit del Karting Vendrell i pels seus voltants, ha estat una cursa familiar i divertida

• Redacció |
  • 27-02-2018

1a Fira del corredor del Garraf a Vilanova

La fira s’organitza amb motiu de la 6ena Cursa dels colls, amb conferències de corredors reconeguts arreu de la comarca com són: Gisela Carrion, Delia Banus, Merce Guerra, Xevi Guinovart i Carlos Mantero

• 22-02-2018
Cros

Tres podis pel CE Penedès

Èxit del Club Esportiu Penedès al 99è Campionat de Catalunya de Cros individual i de clubs

• 14-02-2018
Atletisme

Mercè Guerra Subcampiona de Catalunya de 3.000 m. P.C.

Va aconseguir una meritòria 4ª posició amb la categoria absoluta i el Subcampionat de Catalunya de la seva categoria Sub-23 amb una marca personal de 10’07”99., millorant es uns segons la seva millor marca

• 30-01-2018
Cursa

Xavi Tomasa i Anna Noguera guanyen la Mitja Marató de Sitges

Gran èxit de la primera edició de les curses infantils que va reunir 120 joves participants. Les proves del Quart i Mitja Marató de Sitges van aplegar 2.987corredors i corredores superant amb més de 300 els de l’edició anterior