El CB Ribes suma una victòria de prestigi

El Consher Mata va saber aprofitar el mal dia dels tiradors de l'equip de Cornellà, i ja des de l'inici (21-12 min. 10) va aprofitar el domini del rebot defensiu per anotar en transicions ràpides

• Redacció |
  • 01-02-2017
Bàsquet solidari

3x3 del CB Ribes per la Marató

Per finalitzar la jornada hi haurà un partit amistós entre els Veterans B del Barça i un combinat de jugadors i ex-jugadors del club

• 04-01-2017

El Consher Mata segueix desorientat

Més que una lliçó un càstig just a la manca de sacrifici i concentració que tot sovint mostra l'equip

• 20-12-2016

Males notícies pel Construccions Consher Mata

Va despistar-se al tercer quart i ja no va poder remuntar davant d'un Gavà superior físicament en l'últim partit de Manel Butí. És la quarta derrota consecutiva

• 29-11-2016

El Consher Mata supera El Morell patint

Després del bon partit a Tarragona, el Bàsquet Ribes va suar tinta per superar el cuer de la categoria, un equip vetarà ple de jugadors amb molta experiència en aquesta categoria

• 01-11-2016

El Ribes millora i Josep Agustí decideix

El Construccions Consher Mata va sumar diumenge una victòria de prestigi contra el Messer Tarragona, gràcies a una excel·lent defensa a la segona part i a la inspiració de l'aler ribetà, autor de 40 punts

• 26-10-2016

El Construccions Consher Mata perdona, pateix però guanya

Un mal últim quart va portar el partit a la pròrroga, on els ribetans van comptar amb l'actuació fulgurant d'Adrià Villar, que amb 7 punts consecutius i una defensa excel·lent va permetre assegurar la segona victòria consecutiva

• 04-10-2016

El Ribes regala la 12a victòria

Tot i la derrota, el Construccions Consher Mata encara té opcions per salvar-se de jugar la promoció de descens, però no pot desaprofitar cap més oportunitat

• 12-04-2016

El CB Ribes s'emporta els dos punts de Salou

El Ribes va aprofitar les hores baixes del Salou per endur-se una victòria important en l'últim desplaçament del Construccions Consher Mata a la província de Tarragona

• 23-02-2016

El Construccions Consher Mata agafa aire a Horta

Després d'errar per poc contra La Palma i El Morell, el Bàsquet Ribes va poder celebrar dissabte passat la segona victòria a domicili després d'haver-se imposat, a la primera jornada, al Sant Pere de Terrassa