OK LLIGA

El Calafell perd a Vic (6 a 5) i es jugarà la permanència a l'última jornada contra el Reus

El Club Patí Calafell Tot l'Any ha caigut derrotat aquest migdia (6-5) davant el Club Patí Vic, en partit de la 29a jornada de l'OK Lliga 2012-2013. Ha estat un partit molt disputat, en el qual els verd-i-blancs han pogut puntuar, però han pagat cars els errors comesos en una pista que en perdona ben pocs. El Patí Calafell no ha pogut, per tant, certificar la permanència a la màxima categoria i ha de fiar la salvació a l'última jornada a casa, amb el Reus Deportiu.

• Redacció |
  • 09-06-2013
OK LLIGA

El CP Calafell goleja el SHUM i posa la directa cap a la salvació

El Club Patí Calafell Tot l'Any ha estat aquesta nit a l'altura del repte que tenia i ha golejat (6-3) un rival directe en la lluita per la permanència a l'OK Lliga, el SHUM Maçanet. Són tres punts estratègics per haver-los aconseguit en un creuament amb un adversari que també busca la salvació en els darrers compassos del campionat. Però tot i que els verd-i-blancs han posat la directa cap a la permanència, encara no la tenen garantida matemàticament i per no dependre de ningú han de guanyar un dels dos partits que resten.

• 26-05-2013
OK LLIGA

El Calafell deixa escapar a l'últim minut l'empat contra el Voltregà

El Club Patí Calafell Tot l'Any ha deixat escapar la possibilitat d'aconseguir almenys un punt en el darrer minut del partit que l'ha enfrontat, al pavelló “Joan Ortoll” amb el Club Patí Voltregà. L'empat era el mal menor, però una jugada desafortunada i una falta directa molt protestada han convertit el 2-2 en un 2-4 en qüestió de 40 segons i han ajornat, com a mínim una altra jornada, la possibilitat que els verd-i-blancs deixin resolta la seva permanència a l'OK Lliga.

• 06-05-2013
OK LLIGA

El Calafell guanya al Lloret i escapa dels llocs de descens

El Club Patí Calafell Tot l'Any ha aconseguit treure el cap del fons de la classificació, després de derrotar (3-2) aquest migdia al CH Lloret. En sessió matinal al pavelló “Joan Ortoll”, un partit treballat i sofert, i amb final èpic, permet sumar als verd-i-blancs tres punts absolutament decisius. I que, combinats amb els altres resultats de la jornada, fa que els calafellencs respirin amb certa tranquil·litat per primer cop en tota la temporada: ara són cinquens per la cua, quan baixen els tres últims.

• 02-05-2013
OK LLIGA

Gerra d'aigua freda pel Calafell a Alcoi

El Club Patí Calafell Tot l'Any ha rebut a Alcoi un gerro d'aigua freda, a to amb la gèlida temperatura que regnava a la ciutat alacantina, en les seves aspiracions d'assegurar virtualment la permanència a l'OK Lliga. L'Enrile PAS Alcoi s'ha imposat clarament (7-2) als verd-i-blancs i els ha negat l'oportunitat de sortit dels llocs de descens i respirar amb tranquil·litat per primer cop durant la temporada.

• 29-04-2013
VICTÒRIA DAVANT UN RIVAL DIRECTE

Pas de gegant del Calafell cap a la salvació

El Club Patí Calafell Tot l'Any ha fet aquesta nit un pas de gegant en la seva lluita per mantenir-se la propera temporada a l'OK Lliga. La seva victòria (5-2) davant del Fergo Aisa Sant Feliu ha reportat tres punts d'or que poden ser decisius en la classificació. Era un partit absolutament clau per la permanència i els verd-i-blancs l'han superat en un partit intensíssim i amb l'afició bolcada en suport de l'equip.

• 15-04-2013
DERBI PENEDESENC

El Vendrell guanya al Noia i consolida el tercer lloc

Els tres punts es van quedar al Vendrell. El derbi penedesenc entre Moritz Vendrell i Noia va acabar amb victòria local (3 a 1) en un partit en què tots els gols van arribar a la segona part. a la primera el joc va estar marcat per la solidesa defensiva.

• 14-04-2013
OK LLIGA

El Calafell s'aferra a la permanència amb una victòria a Lleida

El Club Patí Calafell Tot l'Any ha hagut de suar la victòria que ha aconseguit aquest migdia a la pista de l'ICG Software Lleida. Quan manava 1-4 en el marcador, els locals han remuntat i aconseguit l'empat, però ha encaixat el cop moral i s'ha imposat finalment (4-5). Els verd-i-blancs surten vius de la 22a jornada de l'OK Lliga 2012-2013, amb tres punts al sarró que eren vitals per no despenjar-se perillosament de la lluita per la permanència a la màxima categoria.

• 08-04-2013
CE NOIA

El Noia guanya un festival de gols davant del Reus

Un gol de Pau Bargalló a l'últim minut de partit dóna la victòria al Noia Freixenet. Tot i començar guanyant per 3-0, el Reus Deportiu ha estat capaç de capgirar el resultat però els de la Capital del Cava s'han imposat en el tram final de partit. Eloi Mitjans ha protagonitzat un hat-trick.

CE NOIA

Empat amb sabor agredolç del Noia a Vic

Tot i la remuntada dels locals a la segona part, el Noia Freixenet esgarrapa un punt de la seva visita a la pista del Vic amb un gol d'Aleix Esteller a dos minuts pel final. Els de Sant Sadurní han vist com el Vic li capgirava un 1-3 a la segona part, però la insistència dels de Ferran López ha fet que un gol d'Esteller a falta de dos minuts suposés l'empat a 4.

• 25-03-2013
OK LLIGA

El Calafell falla el primer 'match ball' però dóna arguments per creure en la salvació

El Club Patí Calafell Tot l'Any ha fallat el primer “match-ball” de la present fase de la temporada, on es juga totes les seves opcions de conservar la categoria. Els verd-i-blancs han caigut a casa (1-2) davant de l'Igualada HC. No obstant, han protagonitzat un partit intens i vibrant que, malgrat la pèrdua de tres punts molt necessaris, deixa entreveure la possibilitat que la salvació és possible.

OK LLIGA MASCULINA

Resum de la jornada 21 de l'OK Lliga Masculina

La jornada 21 de l'OK Lliga masculina no ha ofert cap sorpresa destacable vist com està la classificació, ja que els favorits han resolt amb més o menys treball els seus respectius partits.

• Llorenç Mateo |
  • 24-03-2013
NOU BLOG

Neix 'okporters', un blog sobre tot el que envolta els porters d'hoquei

L'hoquei guanya un nou espai de debat i divulgació. Des d'aquesta setmana es troba en funcionament un nou lloc web dedicat al nostre particular món de l'hoquei sobre patins. Parlem d' #OKPORTERS, una comunitat que pretén centrar-se en tot el que envolta la figura del porter d'hoquei patins.

• 22-03-2013
JORNADA AVANÇADA

El Noia supera un Calafell molt combatiu

Al Club Patí Calafell Tot l'Any se li continua resistint la victòria, tot i estar fent un joc que millora per moments. Ahir a la nit, en la divuitena jornada de l'OK Lliga 2012-2013, els verd-i-blancs van caure (7-4) davant del CE Noia Freixenet, malgrat haver jugat un partit molt ambiciós, en el qual va arribar a dominar el rival i manar en el marcador en el primer temps.