El Patí Vilafranca cau a la pista del Calafell

Carles Rodríguez va fer un gol a Calafell . Eix

CP Calafell 6 - CP Vilafranca 3

El CP Vilafranca, va patir la primera derrota de la temporada a la pista del Calafell. El partit va ser molt competit, però el resultat de 6 a 3 no reflexa el joc fet damunt la pista.

I és que a la primera part el Vilafranca va sortir amb les idees més clares que els locals, i va diposar de diferents accions de perill, amb un Calafell tancat al darrera que feina tenia a sortir de la pressió vilafranquina.

En el minut 17, Lluis Ferrer va ser l’autor del primer gol del partit, i avançava els vilafranquins amb un xut des del vèrtex de l’àrea. Però l’alegria vilafranquina va durar poc, ja que un minut després Ferran Ortoll empatava pels calafellencs, amb un xut a la mitja volta. A manca de 2 minuts el reusenc Sergi Torné va posar per davant el Calafell, arribant-se al descans amb el marcador de 2 a 1 favorable als locals.

A la represa un penal fet sobre Enric Martí, va fer que de nou Lluís Ferrer empatés a 2 el partit, al minut dos. Però al cap de 4 minuts, l’ex-vilafranquí Gerard Vergés va fer el tercer gol pel Calafell. Ell mateix, quatre minuts més tard, posava el quart gol pels locals. El Vilafranca es resistia a perdre i els homes de Francesc Bargalló buscaven amb insistència la porteria local, però cap jugada fructificava. En el minut quinze, el Patí va fer la desena fala, cosa que Eloi Albesa va aprofitar i posava el cinquè gol al marcador. En el mateix minut, el Patí tenia també la seva opció de directa, però en aquest cas Marc Vázquez, va errar el llançament. Al Vilafranca mol i sortien les coses, i un minut més tard, els calafallencs feien el sisè gol. A manca de sis minuts, el Calafell va disposar d’un discutit penal, que el jugador calafallenc, Sergi Romeu, va enviar a fora. Quan quedaven tres minuts, Carles Rodríguez, feia el tercer gol pel Vilafranca, posant el definitiu 6 a 3 en el marcador.

Tot i el resultat la imatge donada no va ser dolenta, però els contraatacs letals del Calafell van decantar el partit. Ara toca refer-se, i el proper dissabte hi ha un partit important a casa amb el Mataró on l’aficionat vilafranquí no hi pot faltar.

Resultat dels partits del CP Vilafranca del cap de setmana 28 i 29 d'octubre

Cal destacar la important victòria de l’equip del 2ª Catalana contra el Riudoms que anava tercer classificat, i el fa pujar a a zona mitja-alta de la taula classificatòria.