Judo

Podis pel Judo Olèrdola a la Copa Catalunya júnior

Els judokes del Club Judo Olèrdola . Eix

Dissabte dia 28 d’octubre es va celebrar al Recinte Llars Mundet de Barcelona la Copa Catalunya Júnior de Judo en la que van participar 2 judokes del Club Judo Olèrdola, en Dani Romero i Roser Iborra. En Dani va arribar a la final però no el va poder guanyar i va penjar-se la plata i la Roser va quedar en tercera posició en guanyar la final de bronze.

Supercopa d’Espanya Infantil de Judo i Copa A Cadet Avilés

Els passats 28 i 29 d’octubre es disputava a Avilés, Astúries, la Copa d'Espanya A Cadet i la Super Copa d'Espanya Infantil de Judo amb la participació de 8 judokes del Club Judo Olèrdola. A la categoria cadet, Copa A, van participar Júlia Queraltó, Marc Lázaro, Andrea Romero, Aira Lázaro i Eloi LLosas. Júlia va quedar en setena posició en guanyar tres combats dels cinc que va lluitar, en Marc també aconseguia la setena posició guanyant quatre de sis combats, Aira es penjava el bronze en guanyar un combat de tres, Andrea no va poder passar de la primera ronda i Eloi es va lesionar en el primer combat motiu pel qual es va haver de retirar de la competició.
El diumenge va ser el torn dels infantils a la Supercopa. La Irene Romero es va posicionar setena en guanyar 2 combats i perdre altres dos, en Derek Romero va guanyar tres de cinc el que el situava també en setena posició i en Nil Colomé va perdre el primer combat sense possibilitat de repesca.